Anbefaling

Erik Sørensen - verdens bedste dagplejer.

Jeg vil på det varmeste anbefale Erik som dagplejer. Jeg har haft min søn, Rasmus, i dagpleje der fra han startede i oktober 2010, og min datter overtog hans plads, og går der stadig.

Erik ELSKER børn overalt på jord. Jeg glemmer aldrig en fredag, hvor vi som forældre var inviteret til en sommerafslutning. Erik havde haft fire dagplejebørn hele dagen samtidig med at Lena, hans kone, havde haft deres to børnebørn på besøg. Så havde jeg, hvis jeg var Erik tænkt, fint nu er forældrene her, så nu kan de tage sig af børnene, men sådan er Erik ikke, han satte sig ned på gulvet og legede med ungerne. Og hvis der er en baby til stede, kan man være sikker på, at Erik på et tidspunkt sidder med babyen i favnen og dikke dikker.

Erik er omsorgsfuld, glad og altid klar med en ny opfindelse. Han burde tage patent på hans sugerørsløsning i flaskerne, som er intet mindre end genialt. Han har opfundet at bore et hul i plastikflaskerne og sætte et sugerør i. Ungerne synes det er sjovt, og så bliver der ikke spildt noget, når flaskerne vælter.

Han laver en masse skønne aktiviteter med dem. I sommers lavede han og ungerne blandet andet et skib i flamingo – de savede flamingoen til, malede på den, satte sejl på og søsatte den i gadekæret. En anden gang byggede de en hule i grene op ad flagstangen og spiste mad derinde. Kæmpe hit.

Han har anskaffet sig en stor elcykel med fire siddepladser og cykler ofte rundt i Tisvilde, Vejby og Helsinge. Ungerne elsker det. Juhu cykel siger min datter, når hun ser den står fremme.

Han har en bil hvor alle børnene kan sidde sikkert fastspændt og kører også en del ture med ungerne til Hillerød i f.eks. plantorama og Slotsarkaderne (for f.eks. at se juleudstillingen/juleshows).

Hele Eriks hjem er indrettet til børn, og børnene må komme overalt. Hele haven er fyldt med legetøj, som ungerne kan lege med.

Erik har 18 års erfaring som kommunal dagplejer og er herudover også godkendt plejeforælder. Endnu et bevis på, at han elsker børn. Har set ham med hans plejebørn, og er sikker på, at de bliver behandlet på lige fod med hans egne børn (som nu er voksne).

Jeg har elsket at have mine børn i dagpleje hos Erik. Det har givet dem en tryg og skøn start på livet.

Min datter siger ofte for tiden, at hun skal have en krammer af Erik, når vi går derfra. Og dem deler hun ikke bare udMange hilsener fra

Tanya Rueløkke Andersen